Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

"Δώρα ψυχής" στο σύλλογο "Σύν στον Άνθρωπο"

"Γιατί η αγάπη αναζητεί πάντα έναν τρόπο. Η αδιαφορία βρίσκει πάντα μια δικαιολογία."

 

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για συσπείρωση και αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, επειδή υπάρχουν όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι που έχουν ανάγκη για υποστήριξη, είτε αυτή είναι υλική είτε συναισθηματική υποστήριξη. Μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα μας υποδέχτηκαν πέντε ευγενέστατες κυρίες χαρίζοντάς μας το ζεστό τους χαμόγελο. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα, η γραμματέας Σοφία Γίτσα Ασημακοπούλου, η ταμίας Νίκη Δράκου και τα πολύτιμα μέλη Μαρία Παναγοπούλου και Μαριλένα Καραδήμα φιλοξένησαν τους Σκηνοβάτες γεμάτες ευγνωμοσύνη και χαρά. Από τους Σκηνοβάτες έδωσαν το παρόν ο Σωτήρης Τσιρώνης Πρόεδρος των Σκηνοβατών, η ταμίας Γιώτα Γοργογιάννη, η Ιουλία Γαλάνη και ο Νίκος-Παναγιώτης Αγγελακόπουλος.

Σκοπός της επίσκεψης των Σκηνοβατών ήταν να κάνουν δωρεά, όπως είχαν επισημάνει, ένα μέρος των εσόδων των θεατρικών παραστάσεων "Κόμισσα της Φάμπρικας" στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Συν στον Άνθρωπο. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης έγινε η προσφορά ευελπιστώντας η βοήθεια αυτή να πιάσει τόπο, προσπαθώντας να συνδράμουμε στην ανακούφιση του διάχυτου πόνου και της δυστυχίας, που ευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Σημασία έχει ο καθένας από εμάς να δίνει με τον τρόπο που μπορεί. Το συναίσθημα του να δίνεις, να προσφέρεις, είναι αυτό που γεμίζει την ψυχή του ανθρώπου, είναι αυτό που τον κάνει Άνθρωπο.

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "Συν στον Άνθρωπο" διοργανώνει μια μεγάλη φιλανθρωπική αγορά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο "Σαμαράς". Οι Σκηνοβάτες θα είναι εκεί, ευελπιστούμε να παραβρεθούν όσοι μπορούν και να κάνουν "Δώρα Ψυχής".
Μπάινοντας στο "καταφύγιο" της ανθρώπινης ψυχής
Ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, μας θύμισε το εργαστήρι του Αη Βασίλη
Η κυρία Μαριλένα με τα ίδια της τα χέρια φτιάχνει όλα όσα θα υπάρχουν στη φιλανθρωπική αγορά με υλικά από δωρεές






Σκηνοβάτες και Συν στον Άνθρωπο μια αγκαλιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου