Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Θεατρική Παράσταση "Η Κόμισσα της Φάμπρικας" {πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βιντεοσκόπηση}


Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βιντεοσκόπηση της θεατρικής παράστασης

Η θεατρική παράσταση μπορεί να έλαβε τέλος, όμως ακόμη η αύρα της Κόμισσας δεν έχει περάσει. Επειδή τα όμορφα πράγματα φέρνουν όμορφες αναμνήσεις, θελήσαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας παρουσιάζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την θεατρική παράσταση και την βιντεοσκόπηση ολόκληρης της παράστασης.
Η γλυκύτατη Χρύσα Τσούτσικα
 Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει λένε συνήθως. Αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε μόλις είδαμε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της μικρής Χρύσας Τσούτσικα, κόρη της Φρόσως Σαξώνη. Μάνα και κόρη συμμετείχαν ενεργά στην θεατρική μας παράσταση. Η μητέρα Φρόσω έπαιξε το ρόλο της Ουρανίας που 'χει το παράνομο σπιτάκι στο Περιστέρι και η κόρη Χρύσα απαθανάτισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε στιγμή που η Κόμισσα της Φάμπρικας "σκηνοβατούσε"... Όμορφη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η μικρή κόρη καμαρώνει την μητέρα της, (και ολόκληρη τη θεατρική ομάδα) "ζωγραφίζοντας" στο φακό, όταν συνήθως συμβαίνει το αντίθετο...
 Αξίζει να αναφέρουμε πως συνέχεια δίπλα της ήταν η κολλητή της φίλη η Άννα Μάγκα, κορίτσι με καλλιτεχνικές ανησυχίες και κλίση στην φωτογράφιση, έβαλε και η Αννούλα την πινελιά της, βγάζοντας κάποιες από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, καμαρώνοντας και αυτή τον πατέρα της Σωτήρη Μάγκα!
 Αυτά τα λίγα λόγια αποτελούν ένα μεγάλο ευχαριστώ που με το μεράκι τους και την καλή τους διάθεση και χωρίς καμία χρηματική ανταμοιβή, έβγαλαν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που θα δείτε στις φωτογραφίες. Απόδειξη πως όταν υπάρχει καλή θέληση και διάθεση για προσφορά αφιλοκερδώς υπάρχουν άνθρωποι που το έργο τους αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού.

 Υπάρχει όμως και ένας ακόμη τρόπος να απαθανατίζεις τις όμορφες στιγμές και αυτός είναι η βιντεοσκόπηση. Ο Νίκος Στεφανής με μια όμορφη δουλειά με δύο κάμερες, μας δίνει την δυνατότητα να δούμε την θεατρική παράσταση των Σκηνοβατών στις οθόνες μας. Έτσι είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναγελάσουν όσοι ήρθαν και μας είδαν από κοντά αλλά και μια καλή ευκαιρία να μας δουν όσοι δεν κατάφεραν να μας δουν από κοντά, ελπίζοντας πως την επόμενη φορά στην επόμενη παράσταση που θα ανεβάσουμε, καλά να είμαστε, να έρθουν να μας δουν από κοντά! Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Στεφανή και τον Νίκο Σταυρόπουλο για το χρόνο που αφιέρωσαν για τη λήψη και μετέπειτα επεξεργασία της λήψης, που έγινε με δυο κάμερες στην κεντρική θεατρική σκηνή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


































































































































































































                                                                                                            

                                                                                                                           





















































ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου