Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Οι Σκηνοβάτες στην φιλανθρωπική αγορά "Δώρα Ψυχής"

Οι Σκηνοβάτες παρεβρέθησαν στην φιλανθρωπική αγορά "Δώρα Ψυχής" που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός σύλλογος Συν στον Άνθρωπο.

Οι Σκηνοβάτες μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Μαίρη Δούμα. Ο Σωτήρης Τσιρώνης, η Μάγδα Κορέντζελου, ο Νίκος Αγγελακόπουλος και ο Αντώνης Καρπέτας όλοι μαζί μια αγκαλιά.


Πλησιάζουν ημέρες γιορτινές. Το ιδανικό θα ήταν αυτές οι ημέρες να ήταν γιορτινές για όλους τους συνανθρώπους μας. Δυστυχώς η πραγματικότητα απέχει από την ουτοπία αυτή. Όμως, μπορεί ο καθένας μας, αυτή την απόσταση να την μικρύνει ακόμη και μέσα από μικρές πράξεις, που αναδεικνύουν το μεγαλείο της ψυχής του ανθρώπου. Με ένα χαμόγελο, καθρέφτης της ψυχής, και με την ζεστασιά της αγάπης μπορούν να δώσουν δύναμη στον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Ο φιλανθρωπικός σύλλογος Συν στον Άνθρωπο μας δείχνει τον τρόπο, στηρίζοντας συναισθηματικά και υλικά τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Οι Σκηνοβάτες στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, που καταβάλλεται απ΄τον φιλανθρωπικό σύλλογο, δηλώνοντας το παρόν συμμετέχοντας στην προσπάθεια αυτή. Συναντήσαμε ένα ζεστό, γιορτινό κλίμα και ανθρώπους που ο καθένας με τον τρόπο του βοηθούσε στο φιλανθρωπικό αυτό παζάρι. Τα συναισθήματα που νιώσαμε εμείς οι Σκηνοβάτες ήταν όμορφα, ανώτερα. Ευχόμαστε η προσφορά και η αλληλεγγύη να γίνεται καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου και οι άνθρωποι που να συμμετέχουν σε αυτό να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Μόνον έτσι θα κατορθώσουμε ίσως να δούμε πιο καλά και πιο καθαρά την ουτοπία όπου θα κυριαρχεί το χαμόγελο και η αγάπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου