Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σκηνοβάτες για μια Κόμισσα στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ (φωτογραφίες)

Οι Σκηνοβάτες βρέθηκαν στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101,9 FM και μίλησαν σχετικά με την θεατρική παράσταση "Η Κόμισσα της Φάμπρικας" αλλά και για το τι είναι οι Σκηνοβάτες. Συγκεκριμένα την θεατρική ομάδα εκπροσώπησαν ο Σωτήρης Τσιρώνης (πρόεδρος Σκηνοβατών), ο Σωτήρης Μάγκας (αντιπρόεδρος Σκηνοβατών) και η Γιώτα Γοργογιάννη (ταμίας Σκηνοβατών). Μέσα σε ένα κλίμα παρεΐστικο, αυθορμητισμού, ενθουσιασμού και με μεγάλες δόσεις χιούμορ, όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες παρακάτω, κράτησαν ευχάριστη συντροφιά στα "Χρώματα Μεσημεριού". Μίλησαν για την εμπειρία τους στο θέατρο. Τους κέρδισε κι έδωσε μια άλλη πνοή στη ζωή τους αλλά και για την όμορφη παρέα που κάνουν μεταξύ τους και εκτός σκηνής. Η Γιώτα Γοργογιάννη  πήγε για να δει κι αφού της άρεσε πολύ έμεινε  "Η φιλοξενία του Σ. Τσιρώνη έπαιξε μεγάλο ρόλο, το’ χει αυτό. Δε μπορούσα να καταλάβω πως ένας άνθρωπος εκεί που κάθεται, σηκώνεται και κάνει ένα ρόλο. Το θέατρο με βοήθησε να ξεπεράσω τη φοβία μου με τον πολύ κόσμο, την έκθεση κι όλα αυτά" είπε.
"Πιστεύω στην δημιουργία του καθένα. Συνεργάστηκα  και με ανθρώπους, όχι όλοι, που πιστεύουν ότι με τις εντάσεις και τις φωνές μπορεί να βγει κάτι. Είμαι στην αντίπερα όχθη. Θα δείξεις στον άλλον , θα διορθώσεις αλλά πρέπει να τον αφήνεις να βάζει και δικά του στοιχεία κι όχι να λες θα γίνει αυτό που λέω εγώ. Δεν είμαι σκηνοθέτης, η σκηνοθεσία είναι ολόκληρη ιστορία,  απλά καταθέτω τις εμπειρίες μου. Το θέατρο είναι ομαδική δουλειά, κανείς δεν περισσεύει. Δεν είμαστε μια ομάδα κεκλεισμένων των θυρών μπορεί όποιος θέλει να έρθει να δει από κοντά τη διαδικασία κι αν θέλει να μείνει, είτε παίξει είτε όχι." αυτά κι άλλα πολλά είπε από τη συχνότητα του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ ο Σωτήρης Τσιρώνης που σκηνοθέτησε την Κόμισσα της Φάμπρικας.

Ευχαρίστησαν τους χορηγούς που χωρίς τη συνεισφορά και την υποστήριξή τους δε θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τις παραστάσεις.

Σωτήρης Μάγκας, Γιώτα Γοργογιάννη, Σωτήρης Τσιρώνης.

Γιώτα Γοργογιάννη

Σωτήρης Μάγκας





Με ένα χαμόγελο δίνεις τη δύναμη και την έμπνευση να κάνεις τα πάντα γεμίζοντας με θετική ενέργεια τους γύρω μας

πηγή : http://radio-net.gr/v1/skinovates-gia-mia-komissa-sto-radio-net-ke-fotografies-apo-tin-parastasi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου