Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΜΕ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΣ ΕΜΜΥΣ

Μικρή γιορτή στο στενάκι της Ανδρούτσου

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων πλησιάζει και όλοι κινούμαστε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Λαμίας, πλατεία Πάρκου.

 
Σε αυτό το πλαίσιο η Λαμία έχει αφήσει για λίγο τις γκρίζες μέρες πίσω… Παντού στην πόλη υπάρχουν λαμπερά αστέρια, στολισμένα δέντρα και χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια να αναβοσβήνουν.
Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή, με τα παιδιά να περιμένουν το δώρο του Αη Βασίλη και τους μεγάλους να ελπίζουν ότι το 2016 θα είναι μία όμορφη χρονιά.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από το πρωί, θα πραγματοποιηθεί από την θεατρική ομάδα Σκηνοβάτες και τους φίλους της, μια εκδήλωση ανοιχτή προς όλους, μικρούς και μεγάλους, για να γνωριστούμε καλύτερα, να περάσουμε όμορφα και να μεταδώσουμε την θετική ενέργεια μεταξύ μας. 

Θα υπάρξει μια ωραία ατμόσφαιρα στο στενάκι της Ανδρούτσου μπροστά από το "Εδεσματοπωλείο της Εμμυς", ένα μικρό μαγαζάκι σαν να είναι βγαλμένο από παραμμύθι - φτιαγμένο με πολλή αγάπη και μεράκι από την Έμμυ. Στο σημείο αυτό θα βρίσκονται οι Σκηνοβάτες και οι φίλοι τους, προσφέροντας απλόχερα γλυκά, εδέσματα, τσιπουράκι (για το κρύο), μα πάνω από όλα την αγάπη τους προς τον κόσμο και κυρίως στα παιδιά και σε όποιον το έχει ανάγκη. Θα υπάρχει και το χριστουγεννιάτικο δεντράκι μας που θα είναι στολισμένο με τις ευχές τους κόσμου, ευχές αγάπης, ευτυχίας, ηρεμίας, ισορροπίας και κυρίως Ανθρωπιάς. Μαζί με όλα αυτά, θα υπάρχουν φωτογραφίες από διάφορες θεατρικές στιγμές της παρέας των Σκηνοβατών.


Επειδή το καλλιτεχνικό πνεύμα των Σκηνοβατών δεν παύει να είναι ανήσυχο, θα υπάρξει ζωντανή μουσική παίζοντας λαϊκά και έντεχνα (και πιθανόν...ανατολίτικα...) ακούσματα.


Σας προσκαλούμε να περάσετε από το στενάκι της Ανδρούτσου μπροστά από το "Εδεσματοπωλείο της Έμμυς" να ανταμώσουμε και ... ό,τι προκύψει!!


Τέλος ευχαριστούμε θερμά το "Εργαστήριο Ζαχαρωδών & Ζυμαρικών Προϊόντων, Κ. Μπισμπίκη & ΣΙΑ Ο.Ε." για την ευγενική προσφορά των γλυκισμάτων της εκδήλωσης.

(κάποιες από τις φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες από λήψεις του Άκη Λούκα του Mag24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου