Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Οι Σκηνοβάτες Φθιώτιδας στο Κοινωνικό ΠαντοπωλείοΣτις 7 Νοεμβρίου 2016, οι Σκηνοβάτες Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο για να συναντήσουν την κυρία Αντιδήμαρχο Λαμιέων, Βίβιαν Αργύρη. Μέσα σε ένα κλίμα αγάπης, αλληλεγγύης και χαράς πραγματοποιήθηκε η δωρεά των Σκηνοβατών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τα έσοδα των δύο παραστάσεων της περασμένης θεατρικής χρονιάς, «Οι Ήρωες του Τίποτα στη Γη του Πουθενά» του Αχιλλέα Αρχοντή σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσιρώνη και το «Τριαντάφυλλο στο Στήθος» του Tennessee Williams σε σκηνοθεσία της Φωτεινής Φύκα, διατέθηκαν για τον φιλανθρωπικό σκοπό που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου να αγοράσουν τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης.
 
Οι Σκηνοβάτες δείχνουν εκτός από το καλλιτεχνικό τους πρόσωπο και το φιλανθρωπικό. Με τη χαρά του εθελοντισμού, της προσφοράς και το μεράκι των μελών που απαρτίζουν αυτή την ομάδα, καταφέρνουν να ενώσουν το θέατρο με την κοινωνική αλληλεγγύη και έτσι να φέρουν το θέατρο ακόμη πιο κοντά στο κοινό, όπου και εκεί βρίσκεται η κανονική του θέση.

Η κυρία αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της και ένιωσε ιδιαίτερη χαρά που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στο να πραγματοποιηθούν οι θεατρικές παραστάσεις, από όπου προήλθαν τα χρήματα που δόθηκαν για τη δωρεά.
 


Η Φωτεινή Φύκα, η σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης  «Τριαντάφυλλο στο Στήθος» του Tennessee Williams, ευχαρίστησε με τη σειρά της τον Δήμο Λαμιέων και τους Σκηνοβάτες για την συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα να βγουν τέσσερις θεατρικές παραστάσεις που απέσπασαν θετικές κριτικές, το κοινό που στήριξε το έργο των Σκηνοβατών και την προσπάθεια των παιδιών που συμμετείχαν.Ο Σωτήρης Τσιρώνης, ο Πρόεδρος των Σκηνοβατών και σκηνοθέτης της θεατρικής παράστασης «Οι Ήρωες του Τίποτα στη Γη του Πουθενά» του Αχιλλέα Αρχοντή, ευχαρίστησε με τη σειρά του το Δήμο Λαμιέων, ένιωσε ιδιαίτερη τιμή που οι Σκηνοβάτες για μια ακόμη χρονιά προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, με την χαρά του εθελοντισμού και της προσφοράς και υποσχέθηκε πως οι Σκηνοβάτες θα συνεχίσουν να προσφέρουν με κάθε τρόπο τη χαρά και τη βοήθεια στον συνάνθρωπο και σε αυτόν που έχει ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου