Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΦΩΤΙΖΕΙ!!

ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ...

Ο Ελπιδοφόρος μαζί με τους Σκηνοβάτες και την Αντιδήμαρχο Βίβιαν Αργύρη

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Studio Project Photography, Έσλιν 51, ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης μας παρουσίασε ένα πολύ όμορφο βίντεο από όλο το ταξίδι που είχει ετοιμάσει ο Αντώνης Σωτηρόπουλος. 
Μια ιδέα που έγινε μια αγνή πράξη για έναν ιδανικό σκοπό, μια ιδέα που περιλάμβανε πολύ πετάλι, αρκετή βροχή αλλά ακόμη περισσότερα χαμόγελα! Μια τρελή ιδέα που σιγά σιγά έγινε κίνημα εθελοντισμού και έμπνευσης για πολλούς!

Με το χαμόγελο στα χείλη "φέρει την ελπίδα"
Ο Ελπιδοφόρος (όνομα και...πράγμα) μας παρουσίασε ένα βίντεο που διέσχισε μαζί με την ομάδα του, την Ευρώπη από το Λονδίνο εως την Αθήνα (Καλλιμάρμαρο) με το ποδήλατο βιώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία, είδαμε από την κάμερά του πανέμορφα τοπία αλλά και μοναδικούς ανθρώπους! Η ομάδα του Ελπιδοφόρου έτυχε θερμής υποδοχής με διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων ήταν και η Λαμία με μια όμορφη εκδήλωση στην πλατεία Πάρκου, ενέπνευσε χιλιάδες παιδιά και έγιναν όλοι μαζί μια αγκαλιά για τον παιδικό καρκίνο. 
Όλοι μαζί καταφέραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 15,654 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της ΦΛΟΓΑΣ. 

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα χαμόγελα παντού και θέληση να μεταδοθούν τα χαμόγελα!

Μια μικρή γεύση από το ταξίδι μπορείτε να πάρετε και εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=FQrgIWZhIvA
  
 

Σε αυτή την συγκινητική και συνάμα θαυμαστή εκδήλωση, παρόντες ήταν οι ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ. Στηρίξαν με την παρουσία τους, μαζί με το υπόλοιπο κοινό, τον Ελπιδοφόρο και την ομάδα του, δώσαν και πήραν κουράγιο για παραπέρα εκδηλώσεις που τονίζουν πόσο σημαντική είναι η προσφορά στον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Είναι σημαντικό να το θυμάται ο καθένας μας να προσφέρει, να δίνει χωρίς να είναι απαραίτητο να του χτυπήσει την πόρτα ένα δυσάρεστο συμβάν για να αφυπνιστεί.

Οι ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ με την σειρά τους, εμπνευσμένοι από αυτή την ευγενική πράξη, θέλουν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή βοήθεια από την πλευρά τους προς τον Σύλλογο ΦΛΟΓΑ. Γι' αυτό με χαρά η θεατρική ομάδα των ΣΚΗΝΟΒΑΤΩΝ θα επιστρέψει για ένα ακόμη τριήμερο στο ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ όπου θα παιχτεί η θεατρική παράσταση "Η Βίλλα των Οργίων", μια ξεκαρδιστική κωμωδία του Γεράσιμου Σταύρου, έπειτα από την επιτυχία που γνώρισε η θεατρική παράσταση τον περασμένο Μάιο στη β' θεατρική σκηνή στο ΕΠΑΛ. Τα έσοδα των παραστάσεων θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια - ΦΛΟΓΑ.


Οι παραστάσεις θα ανεβούν στην κεντρική θεατρική σκηνή ΔΗΠΕΘΕ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ, για τρεις ημέρες. 28-29-30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα έναρξης στις 20:00. Η συμμετοχή είναι 5 ευρώ.
'Ετσι δίνεται η ευκαιρία σε όποιους δεν κατάφεραν, να δουν την "Βίλλα των Οργίων" αλλά και όσοι το κατάφεραν, να την ξαναδούν!

Ευχαριστούμε πολύ την Γιώτα Νάτσιου και τον Μπάμπη Σαρσώνη για τις παρακάτω φωτογραφίες από την πρόβα στο Πνευματικό Κέντρο Σταυρού.
Παρόλο που το έργο έχει ξαναπαιχτεί, η θεατρική ομάδα παραμένει σε εγρήγορση προσπαθώντας να προσθέσει ολοένα και περισσότερα στοιχεία, να διορθώσει, να βελτιώσει ή και να το αλλάξει! Καλωσορίζουμε το νέο μέλος στο ρόλο της ψευτοαγίας την Βούλα Μπακόλα.Η Βίλλα των Οργίων

Ο Χάρης Ζάβαλος, διευθυντής μεγάλης εταιρίας και υποψήφιος βουλευτής, συλλαμβάνεται από την αστυνομία, με την ερωμένη του Εύα στη "Βίλλα των Οργίων". Εν αδαμιαία περιβολή οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα, όπου συναντά τη Βιολέτα, με την οποία ο Ζάβαλος έχει αποκτήσει ένα νόθο παιδί. Η ύπαρξη ενός μυστικού καρνέ, με τα τηλέφωνα όλων των επώνυμων και παρανόμων πελατών της μαντάμ Δόμνας, θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.


Σημείωμα σκηνοθέτη


Οι ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ξανάρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με την "Βίλλα των Οργίων" μια ξεκαρδιστική κωμωδία με πολύ γέλιο. Γέλιο που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας πλέον! Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα παιδιά που είναι δίπλα μου! Ευχαριστούμε και όλους εσάς που στηρίζετε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας, την προσπάθεια των ΣΚΗΝΟΒΑΤΩΝ και του Συλλόγου "ΦΛΟΓΑ".
Και να θυμάστε ότι το θέατρο είναι σαν την ζωή... Συνεχίζεται!!
                                                                                                                                                 Σωτήρης Τσιρώνης


ΣυντελεστέςΣκηνοθεσία: Σωτήρης Τσιρώνης  

Επιμέλεια-προσαρμογή κειμένου: Νίκος Αγγελακόπουλος, Πάνος Καρτέρης

Σκηνικά: Αντώνης Καρπέτας, Δημήτρης Μάγκας
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ιουλία Γαλάνη, Κατερίνα Μπλούνα
Μουσική επιμέλεια: Πάνος Καρτέρης
Φωτισμός: Αλέξης Τριανταφύλλου
Μακιγιάζ: Μαρία Μπούκου
Hair style: Ιωάννα Bousso Virginia Diop
Επιμέλεια αφίσας/προγράμματος: Νίκος Αγγελακόπουλος
Επιμέλεια φωτογραφίας: Χαράλαμπος Σαρσώνης


Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):
Αντώνης Υπαρχιφύλακας: Δημήτρης Μάγκας
Διοικητής: Σωτήρης Μάγκας
Βιολέτα Σιγανοπούλου: Γιάννα Μάγκα
Αλέκος Τσόλης: Πάνος Καρτέρης
Πηνελόπη Αρχιφύλακας: Φρόσω Σαξώνη
Χαρτορίχτρα: Βιβή Ράγκου
Εύα Τσόλη: Μάγδα Κορέντζελου
Μαντάμ Δόμνα: Αθηνά Αναγνωστοπούλου
Χάρης Ζάβαλος: Βασίλης Γιαννακόπουλος
Βαρβάρα Ψευτοαγία: Βούλα Μπακόλα
Σάββας Αγγελόπουλος Δημοσιογράφος: Νίκος Αγγελακόπουλος
Λουκία Γραμματέας: Ιουλία Γαλάνη
Ερρίκος Χρυσοκούκης: Αντώνης Καρπέτας
Αλέξανδρος Τσιμισκής: Δημήτρης Νημάς
Μνηστή: Ιωάννα Bousso Virginia Diop
Μητέρα: Κατερίνα Μπλούνα
Όλγα Δελαφράγκα Εκδότρια: Γιώτα Γοργογιάννη
 
Ευχαριστίες
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Λαμιέων Νικόλαο Σταυρογιάννη και την Αντιδήμαρχο Βίβιαν Αργύρη, τη Γιώτα Νάτσιου, το Νίκο Στεφανή, το Νίκο Σταυρόπουλο, τον Χαράλαμπο Σαρσώνη, τον Ευθύμιο Πριτσιόλα, τη Μάγδα Χαλβατζή, τον Λάμπρο Γκάλιο, τον Πέτρο Κουτσή, το Βαγγέλη Κυροδήμο, την Ηλιάνα Κόκκοτα, την Αλεξάνδρα Γκερπινή, την Ρίτσα Γεροδήμου, το Πνευματικό Κέντρο Σταυρού και όλους όσοι συνετέλεσαν για να βγει εις πέρας η θεατρική παράσταση.
 Ευχαριστούμε τους χορηγούς που για μια ακόμη φορά μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας αυτή.


email: skinovatesfthiotidas@gmail.com
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου