Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Η κοπή της πίτας των Σκηνοβατών

Οι Σκηνοβάτες έκοψαν χθες (16/01/2015) την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και αισιοδοξίας...

 
Με απόλυτη επιτυχία, λάμψη και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας των Σκηνοβατών στο Πνευματικό Κέντρο Σταυρού Λαμίας για το 2015...

Η τελετή για την κοπή πίτας συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της θεατρικής ομάδας Σκηνοβατών. Τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της θεατρικής οικογένειας, παλιοί και νέοι φίλοι, που υποστηρίζουν ενεργά το έργο της ομάδας...


Την αυλαία της κοπής της πίτας άνοιξε ο Πρόεδρος της θεατρικής ομάδας, Σωτήρης Τσιρώνης.

Μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίτας και αναμέναμε σε ποιον θα πέσει το φλουρί, μέσα σε ένα κλίμα οικογενειακό, χαρούμενο και στην ατμόσφαιρα να πλανάται η αισιοδοξία για το 2015. Η στιγμή που το νέο μέλος της θεατρικής ομάδας μας, Νατάσσα ανακάλυψε το φλουρί!
Καλή χρονιά Νατάσσα και συγχαρητήρια για το "τυχερό φλουρί", ευχές να έχεις μια χρονιά γεμάτη τύχη!
Μαζί με το φλουρί η Νατάσσα παρέλαβε και το δωράκι της, μια δημιουργία της Γιώτας Γοργογιάννη. Στην φωτογραφία απεικονίζονται ο Σωτήρης Τσιρώνης, η Γιώτα Γοργογιάννη, η Νατάσσα με τα παιδιά της.
Σύσσωμη η θεατρική ομάδα Σκηνοβάτες! Καλή χρονιά!Τέλος κλείσαμε με μουσική, χορό και καλό κρασάκι. Ευχαριστούμε θερμά όσους έκαναν τα απαραίτητα για να κυλίσει ομαλά και με επιτυχία η εκδήλωση της κοπής της πίτας. 


Οι Σκηνοβάτες σας ευχόμαστε ευτυχισμένο το 2015 γεμάτο υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου